Algemeen

Wat!? Gaat het echt sneeuwen?

Let it snow, let it snow, let it snow. Dit kerstnummer komt de laatste dagen al weer regelmatig voorbij en... we kunnen het de aankomende dagen ook uit volle borst mee gaan zingen! Er is namelijk sneeuw op komst! 

Waarschijnlijk heb je het al gemerkt, het is plots een stuk kouder! De temperaturen komen de aankomende dagen niet boven de vijf graden en 's nachts gaat het zelfs vriezen! En daarnaast bestaat er dus de kans dat er sneeuwvlokken uit de lucht gaan komen! 

Of... misschien is sneeuwvlokjes een beter woord. Want voor wie hoopt op sneeuwpoppen bouwen en slee-pret, moeten we helaas nog even teleurstellen. De sneeuw die gaat vallen zal namelijk waarschijnlijk niet blijven liggen. Maar dit alles neemt natuurlijk niet weg dat de naar beneden dwarrelende sneeuwvlokken een mooi winters plaatje geven. Voor wie niet meer wil wachten op sneeuwpret is dit wel een hele leuke weekendtip! 

Wij verheugen ons nu al op de warme chocolademelk (mét slagroom natuurlijk) en heerlijk warme mutsen! Laat de winter maar komen! 


Gewoon het leukste blad van Nederland