Algemeen

JAAA! Er komt een vervolg op de film Verliefd op Ibiza!

Iedereen heeft de film ‘Verliefd op Ibiza’ vast een keer gezien. Heel veel bekende Nederlanders speelden een rol in de feel good movie uit 2013 zoals, Marly van der Velden, Jan Kooijman, Gigi Ravelli, Rick Engelkes, Jim Bakkum, Kim Feenstra, Armin van Buuren, Simone Kleinsma en nog veel meer! Het werd tijd dat er eindelijk een vervolg kwam op de film en die lijkt er nu eindelijk aan te komen!

Oké het is geen ‘echt’ vervolg van de film, maar wel een net zo heerlijke wegkijkfilm als Verliefd op Ibiza en het concept is hetzelfde! De film gaat namelijk Verliefd op Cuba heten.

Het verhaal gaat over Loes die ontdekt dat haar dochter wil trouwen met een Cubaan. Loes is het hier niet mee eens en wil niets liever dan de bruiloft afblazen. Eenmaal aangekomen op Cuba begin Loes een affaire met de aantrekkelijke Jan en met haar ex-man Alex. Dat belooft wat!

Er is al een actrice bekend die in de film gaat spelen: Maaike Martens ook wel bekend van de Luizenmoeder. De film zal vanaf 14 februari 2019 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen. Wij zijn benieuwd!

Bron: Beautify | Beeld: Instagram

Gewoon het leukste blad van Nederland