Algemeen

Je huis en jij stralend de zomer in!

Weet je dat niet alleen jij, maar ook je huis beschermd moet worden tegen de zon? En dat het juist nú tijd is voor een weldadige schilderbeurt? Het onderhoudsplan van de GlansGarant schilder vereist meestal geen grote uitgaven en als je nu een offerte aanvraagt, krijg je voor jezelf een fles Byron Bay Tan Activator cadeau. Dé nieuwste sensatie op het gebied van zonnecrème!

De zomer is de tijd om de huid van jezelf en die van je woning te beschermen. Want ook voor die laatste zijn er veel goede redenen om zorgvuldig te ‘smeren’.

1. Fel zonlicht tast de kleuren aan. Wit wordt geler en donkere tinten verbleken.
2. In de zon kan de temperatuur op het houtwerk oplopen tot 85 graden! Zelfs de beste verf kan dan gaan barsten.
3. Droogte doet het houtwerk krimpen. Hierdoor ontstaan kieren, die straks in de herfst vollopen met vocht met kans op houtrot.
4. Een fris geschilderd huis ziet er veel mooier uit. Wel zo fijn nu je lekker vaak in de tuin zit!

Met het GlansGarant Onderhoudsplan wordt je huis helemaal geschilderd, zónder dat je een groot bedrag hoeft te betalen. Tegen een vast bedrag per maand, staat je huis er stralend bij, wordt het elk jaar geïnspecteerd en onderhouden. En na vijf of zes jaar wordt het zelfs helemaal opnieuw geschilderd.

Op GlansGarant.nl staat het verhaal van Suzan van Dort uit Castricum. Haar man viel voor de lage kosten, zij wilde mannen over de vloer die met respect met haar huis omgingen: ‘Geen verfschoenen in mijn huis!’ Waarom de GlansGarant schilders de hoogst gewaardeerde schilders van Nederland zijn, lees je hier ook.

Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan weet je precies hoe weinig het onderhoudsplan voor jullie huis kost. En krijg je sowieso zo’n prachtige fles Byron Bay Tan Activator cadeau!

 

Byron Bay SPF 15 Tan Activator * Voorzien van een trendy koordje, met échte schelpjes en hand-made houten kraaltjes • Helpt huidveroudering door de zon te voorkomen • Met tan-stimulator voor een diepere bruining
 • UVA- en UVB-bescherming • SPF 15 voor een gemiddelde bescherming • Hydraterend
 • Waterbestendig
 • Laat geen witte strepen achter 
• Frisse zomergeur

 

 

 


Gewoon het leukste blad van Nederland