Algemeen

Johan Cruyff Foundation - Samen kun je Meer Dan Alleen

Als regel acht van de veertien regels speelt sociale betrokkenheid een belangrijke rol binnen de Johan Cruyff Foundation. Zoals Johan al zei: “alleen kun je niets, je moet het samen doen.” Vanuit deze filosofie brengt de Cruyff Foundation jeugd vooruit door beweging. Ook voor wie bewegen niet vanzelfsprekend is.

Met het einde van het jaar in zicht, doorgaans een tijd waarbij we nét iets meer oog voor elkaar hebben, is sociale betrokkenheid vaak nog belangrijker. Daarom staat regel acht bij de Cruyff Foundation komende periode centraal onder het thema Meer Dan Alleen.

Ook samen met jou kan de Cruyff Foundation Meer Dan Alleen!

  • Deel jouw Meer Dan Alleen moment
    Heb jij een verhaal of een foto waaruit blijkt dat we samen echt meer bereiken dan alleen? Deel deze dan op social media onder de vermelding #MeerDanAlleen.

Doe een donatie
Wil jij meehelpen jeugd vooruit te brengen door beweging? Dat kan met een donatie. Iedere bijdrage helpt de Cruyff Foundation bij het verwezenlijken van dit doel.

Ben je benieuwd wat de Cruyff Foundation doet en realiseert met hun werk? Volg de Cruyff Foundation dan op FacebookInstagram en Twitter!


Gewoon het leukste blad van Nederland