Algemeen

Lijk jij op je vader?

Wat geef jij je vader met Vaderdag?

Papa. Ik heb dezelfde ogen. En ik krijg jouw trekken om mijn mond. Vroeger was ik driftig. Vroeger was jij driftig. ” We kennen allemaal het lied ‘Papa’ van Stef Bos wel, dat beschrijft hoe je tijdens het ouder worden steeds meer op je vader gaat lijken. Hoe zit dat bij jou? Ga jij ook steeds meer op je vader lijken? Qua uiterlijk en/of qua karakter? Binnenkort komt Vaderdag er weer aan, leuk moment om daar samen eens over na te denken en onder het genot van een biertje (of twee) jullie persoonlijkheidsmatch van Smipe te bespreken.

Elke derde zondag van juni is het Vaderdag. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je vader een lekkere aftershave of speciale biertjes te geven. Maar is het niet veel leuker om hem eens écht te verrassen met iets leuks en origineels?

Smipe kan van ieder mens zijn/haar persoonlijkheid schetsen, dus ook van jou en je vader. Die zijn vervolgens ook online met elkaar te matchen, om te ontdekken hoe jullie karakters op elkaar reageren.

Het leuke is dat je momenteel je eigen schets gratis krijgt van Smipe. Het enige wat je hoeft te doen is online je voornaam, achternaam en geboortedatum invullen, daarna krijg je direct jouw schets te zien!

Voor slechts € 0,99 kun je daarna ook de persoonlijkheidsschets van je vader opvragen en vervolgens jullie schetsen online met elkaar matchen. In de match-analyse lees je onder andere welke eigenschappen jullie delen en welke niet. Waarin versterken jullie elkaar en waarin niet? Waar liggen kansen en uitdagingen in jullie relatie? Laat je verrassen en kijk wat Smipe over jullie kan vertellen!

www.smipe.nl


Gewoon het leukste blad van Nederland