Algemeen

Maak kans op een Deleukstetaartenshop.nl-bakfiets!

Sta jij je ook altijd zo uit te sloven in de keuken voor alle feesten en partijen van de mensen om je heen? Al dat harde werken kan nu ruimschoots beloond worden! Want wie veel geoefend heeft tovert natuurlijk met gemak de meest indrukwekkende creaties uit zijn of haar oven. En dat is precies wat ze willen zien bij Deleukstetaartenshop.nl.

Wanneer je nu je mooiste creatie upload op de Facebook van De leukste taarten shop maak je kans op een prijs die minstens zo indrukwekkend is als jouw creatie. Degene met de allermooiste inzending wint namelijk een Deleukstetaartenshop.nl-bakfiets! Dat betekent nooit meer sjouwen met tassen vol bakproducten of onhandig fietsen met dozen vol taarten. En mocht je de eerste prijs nou niet binnenslepen, dan misschien wél de waardebonnen van €150,- of €75,- voor de webshop die ze als 2e en 3e prijs hebben klaarliggen! Kun je die allermooiste creatie nog een beetje extra verfijnen zodat je er een volgende keer wél met de hoofdprijs vandoor gaat.

Ga je ervoor? Dit is wat je dan moet doen:
-Upload een foto van je allermooiste creatie op de Facebookpagina van De leukste taarten shop.
-Trommel al die vrienden en familie op waarvoor je de laatste jaren taarten hebt staan bakken en zorg dat ze stemmen op jouw inzending.
-Wacht vol verwachting op 5 december wanneer Deleukstetaartenshop.nl de top 5 van alle inzendingen bekendmaakt.  
-Zit je daar bij? Zorg dan dat je uit die 5 de meeste stemmen weet binnen te halen.

Aan de slag dus! Nog niet alle ingrediënten in huis om te gaan scoren? In de webshop van Deleukstetaartenshop krijg je nu ook nog elke tweede FunCakes bakmix voor de helft van de prijs (uitgezonderd 3.5 en 5kg)! Want een succesvolle inzending begint natuurlijk bij de juiste producten. 

Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op Deleukstetaartenshop.nl! Je hebt tot en met zondag 27 november de tijd!


Gewoon het leukste blad van Nederland