Uitjes & Reizen

Deze Nederlandse kerstmarkt is dit jaar vernieuwd - en hier wil jij heen!

De kerstmarkt in Maastricht is dit jaar compleet vernieuwd. Vergeleken met eerdere jaren wordt het dit jaar nóg sfeervoller en is er veel meer te beleven dan voorheen. 

Vorige week maakten wij al een vreugdesprongetje toen wij hoorden dat er een gigantische kerstmarkt komt in RAI Amsterdam, maar nu blijkt dat ook Maastricht flink gaat uitpakken dit jaar. De kerstmarkt op het Vrijthof is al bekend bij velen, maar wordt dit jaar nóg spectaculairder. 

Wat is er te doen?

Op de kerstmarkt komt een compleet overdekte schaatsbaan van maar liefst 1000 m2, een reuzenrad van 45 m hoog en verschillende traditionele activiteiten. Daarnaast is er een draaimolen met 2 verdiepingen en voor de kinderen een reuzeglijbaan. Shop leuke kerstcadeautjes bij de kerstchalets en geniet van heerlijke winterse hapjes en drankjes, zoals oliebollen en warme gluhwein. Daarnaast kun je (vanaf 8 december) een bezoekje brengen aan het knusse huisje van de Kerstman. Verder worden er allerlei uitvoeringen gedaan door de stad. En naast de kerstmarkt zelf is de stad Maastricht zelf natuurlijk ook prachtig versierd en superleuk om te shoppen.

Wanneer is het?

De kerstmarkt op het Vrijthof kun je bezoeken van 1 december 2017 tot en met 1 januari 2018.


Gewoon het leukste blad van Nederland