Algemeen

Met je partner naar Temptation Island kijken is goed voor je relatie!

Ben jij een groot fan van Temptation Island? Dan is de kans groot dat je je partner ook laat meegenieten met jouw favoriete tv-programma. De koppels op het eiland denken dat het een goede relatietest is, maar vaak houden deze relaties niet lang stand door dit programma! Toch hebben we goed nieuws voor iedereen die dit programma met z’n partner kijkt: het is goed voor je relatie!

Heel veel Nederlanders zijn helemaal in de ban van het programma. Veel mensen genieten ervan als iemand de mist ingaat en met iemand anders dan hun partner het bed in duikt. En toch blijkt het goed te zijn voor jouw relatie als je naar het programma kijkt met je geliefde. Psycholoog Paulien Timmer laat dit weten aan RTL nieuws.

Je leert namelijk een aantal liefdeslessen door naar het programma te kijken. Het programma laat zien dat je beter niet de verleiding kunt opzoeken. Veel mensen zijn hier namelijk niet tegen bestand. Door het programma heb je ook een goede reden om te bespreken wat je grenzen zijn. Ook zie je dat vreemdgaan je relatie zeker geen goed doet en dat wraak nemen zelden een goed plan is. Ten slotte leer je ervan dat je moet investeren in je relatie en in elkaar. Wij geloven het helemaal! Lekker blijven kijken dus. ;)  

Bron: Beautify, Beeld: RTL

Gewoon het leukste blad van Nederland