Mooi & Mode

Nieuw: CoolSculpting. Verwijderen van vet zonder operatie of hersteltijd.

Overtollig vet. We hebben het bijna allemaal. Bijna iedereen, man of vrouw, kent het fenomeen van hardnekkig vet dat maar niet wil verdwijnen door sporten en diëten.  We noemen het liefkozend love handles, muffin top, zadeltassen, bierbuikjes of kipfilétjes, maar we willen er liefst van af. Tot nu toe leken alleen chirurgische ingrepen zoals liposuctie en injecties de enige, drastische oplossing.

Nu is er een behandeling zonder nadelen: CoolSculpting.

CoolSculpting is een geavanceerde methode die door middel van vetbevriezing van buitenaf (cryolipolyse) de ongewenste vetcellen verwijdert zonder operatie en hersteltijd.  De vetcellen worden bevroren en sterven vervolgens af. In de periode na de behandeling worden de vetcellen door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd. CoolSculpting is bewezen effectief voor o.a. flanken, bovenbenen, buik, onderkin en armen.

CoolSculpting is wetenschappelijk bewezen en goedgekeurd.

De CoolSculpting procedure is ontwikkeld aan de Harvard universiteit in Boston en is gecertificeerd door de FDA, de Amerikaanse Food & Drug Administration. De procedure is uiterst precies toe te passen en zeer veilig. Bij CoolSculpting Kliniek Nederland weet je zeker dat je behandeld wordt met de gecertificeerde apparatuur.

Zichtbaar resultaat zonder operatie of hersteltijd, op de plekken die jij wilt.

Een CoolSculpting behandeling is een effectieve, niet chirurgische behandeling. Er is geen verdoving of pijnmedicatie nodig. Van een noodzakelijke hersteltijd is geen sprake. Tijdens de behandeling kun je werken, tv kijken of wat lezen. Na de behandeling kun je gelijk weer jouw dagelijkse bezigheden hervatten. CoolSculpting wordt succesvol toegepast bij zowel mannen als vrouwen. Wereldwijd al meer dan 3 miljoen keer!

Gratis eerste consult bij CoolSculpting Kliniek Nederland.

Tijdens een vrijblijvend eerste consult leggen de ervaren professionals uit hoe de behandeling werkt en welke resultaten je mag verwachten. Op coolsculptingkliniek.nl vind je een testje om te zien of de behandeling voor jou geschikt is. CoolSculpting Kliniek Nederland, nu al vier vestigingen in het land. Je vindt de officiële CoolSculpting Kliniek Nederland in Amsterdam, Rotterdam, Blaricum en Den Bosch. De adressen staan op coolsculptingkliniek.nl. De vestiging in Den Bosch is recent geopend in een mooi historisch pand, vlak bij het station.


Gewoon het leukste blad van Nederland