Algemeen

Nieuwe ambassadrice Care For Life

Care For Life zet zich in voor kinderen die chronisch, terminaal, ongeneeslijk ziek en gehandicapt zijn. Dit doen ze door mooie wensen uit te laten komen en steun te bieden op medisch en educatief vlak. Dit jaar viert Care For Life alweer haar vijfde verjaardag en ze verwelkomen hun nieuwe ambassadrice Marjanne Riemens.

Marjanne Riemens, eigenaar Marjanne Riemens Concepts, is al jaren actief in de beautybranche op het gebied van communicatie en PR. Marjanne heeft besloten zich in te zetten voor liefdadigheidsinstelling Care For Life. Marjanne over haar Care For Life ambassadeurschap: 

“Vorig jaar nam ik me voor om me naast mijn werk ook in te gaan zetten voor goede doelen, en dan het liefst voor kinderen. Mijn motto is dat kinderen een zo onbezorgd mogelijk leven mogen hebben, maar dat is helaas niet altijd het geval. Een op de vijf kinderen in Nederland schijnt (chronisch) ziek te zijn, en Care For Life zet zich in voor deze doelgroep. Het is toch fantastisch als je een ziek kind écht kunt helpen het leven iets aangenamer te maken? Als ambassadeur voor Care For Life stel ik tijd en mijn netwerk beschikbaar en hoop ik connecties te kunnen maken zodat we nog meer zieke kinderen blij kunnen maken!”.

Eenmaal, andermaal… VERKOCHT! Care For Life lanceert online veiling 
Ter ere van het vijfjarig bestaan heeft Care For Life de online Care For Life veiling gelanceerd. Op deze veiling worden bijzondere veilingitems geveild aan de hoogste bieder. Alle items zijn volledig gesponsord en alle opbrengsten gaan naar ons goede doel. Van een jurk van Addy van den Krommenacker tot kaarten voor de musical Belle & het Beest. Houd www.careforlife.nl in de gaten en bied mee! 


Gewoon het leukste blad van Nederland