Algemeen

Video
Om deze reden stoppen Nielson, Olcay en Koen met roken

Om deze reden stoppen Nielson, Olcay en Koen met roken

De maand oktober staat opnieuw in teken van Stoptober, 28 dagen niet roken in oktober. De 3 ambassadeurs die dit jaar gaan stoppen met roken met Stoptober zijn zanger Nielson, zakenvrouw Olcay Gulsen en radio-DJ Koen Hansen. Zij treden daarmee in de voetsporen van o.a. Gijs Staverman, Najib Amhali en Wendy van Dijk. Dankzij de positieve aanpak, de gratis Stoptober-app en de steun van stoppers onderling, hebben de afgelopen drie jaar al ruim 150.000 mensen meegedaan aan Stoptober.

Daarnaast is dit jaar de de eerste editie van het Stoptober Magazine onthult, een blad vol tips en verhalen om de maand oktober rookvrij door te komen. Nielson en Olcay sieren de cover en vertellen in het magazine waarom het voor hen nu echt tijd is om te stoppen met roken. Verder lees je in het gratis magazine allerlei tips, adviezen en verhalen van stoppers die eerder meededen aan Stoptober. Dit Stoptober magazine is vanaf maandag 10 september verkrijgbaar bij Albert Heijn. Wij interviewden de 3 ambassadeurs. 

In samenwerking met Avrotros organiseert Stoptober een nieuw online experiment, waarbij 50 rokers zich vanaf 1 oktober vijf dagen laten opsluiten in een oude kazerne. Met als doel de eerste 5 dagen van Stoptober gezamenlijk rookvrij door te komen en anderen te inspireren ook te stoppen met roken. De Avrotros zal dit middels een livestream en dagelijkse webisodes online verslaan. 

Ga naar Stoptober.nl en doe ook mee. Samen gaat het lukken! 


Gewoon het leukste blad van Nederland