Algemeen

Ontdek de voordelen van achteraf betalen!

Achteraf betalen lijkt heel gewoon, maar geldt dit ook online? Meestal krijg je alleen de mogelijkheid om in één keer vooraf het hele bedrag te betalen, maar wat nou als het product niet bevalt? AfterPay maakt het mogelijk om veilig en vertrouwd achteraf te betalen. 

Betalen doe je achteraf, nadat je de bestelling veilig ontvangen hebt. Een paar voordelen op een rijtje:

  1. Je weet 100% zeker dat het product bevalt. 
  2. Je betaalt alleen voor iets dat je wilt houden. 
  3. Geen onnodige kosten. 
  4. Zorgeloos online winkelen 

Zodra de bestelling geleverd is, ontvang je een betaaloverzicht per e-mail. Door middel van deze e-mail kun je direct betalen via de betaalknop of binnen de gestelde termijn van 14 dagen. Dat is gemakkelijk online winkelen zonder verplicht account.

Naast een website waar een overzicht van alle deelnemende webwinkels te vinden zijn, heeft AfterPay ook verschillende social media kanalen. Op Facebook worden alle win acties en kortingscodes gecommuniceerd en via instagram krijg je regelmatig een kijkje achter de schermen. Ben jij ook benieuwd hoe het er aan toe gaat? Volg AfterPay dan snel op Facebook en Instagram!

Heb jij nog snel een outfit nodig en weet je niet zeker welke maat je moet nemen? Bestel en betaal met AfterPay, zo maak je geen onnodige kosten en betaal je alleen voor de maat die je houdt. Super handig, toch? 


Gewoon het leukste blad van Nederland