Algemeen

Op reis met je gepersonaliseerde trolley! (+ unieke kortingscode)

Ik ga op reis en neem mee.. mijn toilettas en reistrolley van Bulbby! Op deze artikelen kun je een eigen tekst en opdruk laten bedrukken, waardoor je ze helemaal persoonlijk maakt. Hoe leuk?! 

De reistrolleys zijn beschikbaar in drie verschillende formaten, namelijk small, large en extra large. De toilettas is erg ruim en is beschikbaar in zes hippe kleuren. Wat ook nog helemaal leuk is; de toilettas en de reistrolley zijn met elkaar te combineren!  

Omdat het artikel gepersonaliseerd is, zou je verwachten dat er een flink prijskaartje aan zit. Maar dat valt dus reuze mee! De prijs van de trolley is € 44,95 voor de small versie, € 54,95 voor de large versie en de extra large kost € 69,95. De toilettas is € 18,95. En nu krijg je met de kortingscode 100%bul15 15% korting op je reistrolley en toilettas. Super leuk voor de aankomende vakantie voor je kids of om cadeau te doen! 

Neem eens een kijkje op de website van Bulbby! Hier kun je de trolley's en toilettas bestellen, maar ook de andere hele leuke gepersonaliseerde producten van Bulbby ontdekken.


Gewoon het leukste blad van Nederland