Algemeen

FC Volendam deelt oranje paprika's uit

Na afloop van de thuiswedstrijd FC Volendam - MVV deelden de spelers van de Volendamse club een kleine 1.000 oranje paprika's uit aan supporters. Waarom? De competitie van FC Volendam staat in het teken om kampioen te worden en de oranje paprika is de kampioen van Vitamine C!

Oranje paprika uit de Nederlandse kas staat bekend als een pure en eerlijke vruchtgroente, heerlijk zoet van smaak en supergezond. Een oranje paprika bevat maar liefst twee keer zoveel vitamine C dan een sinaasappel en zelfs de kiwi kan daar niet tegenop. De paprika staat in Barcelona voor geluk en dank. FC Barcelona deelt al jaren paprika's uit aan het publiek als blijk van waardering. In Barcelona vinden ze dit de gewoonste zaak van de wereld. De spelers delen na de laatste wedstrijd rode paprika’s uit aan het publiek en vanaf het veld worden ze keurig naar het publiek gegooid. Lekker(e) paprika’s vangen dus!

Uiteraard deelt FC Volendam oranje, in plaats van rode paprika’s uit; helemaal in de kleur van hun eigen club! De actie werd gesponsord door de vereniging van de Nederlandse Oranje Paprikatelers.


Gewoon het leukste blad van Nederland