Algemeen

Para Mi: een perfecte broek voor elke vrouw

Heb je achter het gordijn van een pashokje wel eens iemand gelukzalig horen verzuchten: ‘hèhè, eindelijk eens een broek die lekker zit’? Dan is de kans heel groot dat de vrouw achter het gordijn met een broek van Para Mi de winkel uit is gelopen!

De naam Para Mi klinkt weliswaar Spaans (de letterlijke betekenis is ‘Voor Mij’), maar het is toch echt een 100% Nederlands merk. Het maakt uitsluitend damesbroeken met een pasvorm die is afgestemd op het figuur van de Nederlandse vrouw. Dat het dit heel goed doet, blijkt wel uit de snelle groei die het merk heeft doorgemaakt. Para Mi bestaat nog maar vijf jaar, maar is nu al te vinden in meer dan vierhonderd winkels in het hele land.

Het geheim van Para Mi? Het antwoord op die vraag vinden we in de slogan van het merk. ‘all about the trousers’. Para Mi maakt broeken. Zo simpel is het. Door zich volledig te richten op één product en te doen waar het goed in is, weet Para Mi met de perfecte broek veel vrouwen voor zich te winnen. Alles draait daarbij om de perfecte pasvorm, het enorme comfort en de uitstekende kwaliteit van de broek. Dankzij de vele modellen in verschillende pasvormen heeft Para Mi voor elke vrouw de perfecte broek in huis.

Para Mi brengt elk seizoen een tijdloze basiscollectie van broeken in verschillende stoffen, kleuren en wassingen. Deze basics vormen een goede basis in elke garderobe, maar dat betekent niet dat Para Mi de mode negeert. Integendeel zelfs! Met modieuze fancy fits, nieuwe stoffen en verrassende ontwerpen volgt het de mode op de voet.

Een nieuwe broek die deze winter in de winkels ligt, is de Hyperstretch 360denim. In tegenstelling tot bestaande stretchmaterialen rekt Hyperstretch niet alleen in de breedte, maar alle kanten op. 360° Stretch dus en dit zorgt voor nog meer draagcomfort. Deze winter zien we de Hyperstretch in de modellen Celine en Roxy.

Benieuwd naar het dichtstbijzijnde verkooppunt van Para Mi? Check de storelocator van Para Mi hier. Of wil je meer weten over Para Mi, neem dan een kijkje op hun website of Facebook!


Gewoon het leukste blad van Nederland