Eten & Drinken

Groene blaadjes op je bordje

Het tweede deel van Sla Easy uit. Het kookboek bestaat uit verschillende recepten. De auteur van het boek heet Ida de Haart en staat al bekend om haar eerste succesvolle kookboek; SLA, een boek vol voedzame ingrediënten waarbij groente de hoofdrol speelt en dierlijke producten een bijzaak zijn. Haar tweede boek is op sinds gisteren overal te koop in de winkels en webshops en is te koop voor maar € 15.

Het nieuwe boek is de inspiratie voor een lekkere voedzame salade. Er staan tal van SLA Easy salades en bowls indie je zo op tafel tovert. Ze zijn stuk voor stuk makkelijk te bereiden en al binnen 15, 30 of 45 minuten klaar, bovenal natuurlijk lekker en handig voor als je laat uit je werk komt.

Naast het boek is er ook een Instagram account (@ilovesla) met niet alleen salades, er staan ook nog eens gezonde smoothies, soepen, kwarktaartjes op. Zo vind je op @ilovesla de vegan sushi bowl, met bladspinazie, rode rijst, soya boon, radijs, ingelegde koolrabi & bospeen, avocado, tamari tempeh, nori flakes, witte & zwarte sesam. Lekker en gezond!

Benieuwd naar het boek? Bekijk hier dan het inkijkexemplaar en neem gelijk een kijkje op de site.

 


Gewoon het leukste blad van Nederland