Algemeen

SnowWorld, het leukste uitje in de vakantie!

SnowWorld is al 20 jaar een begrip in Nederland: wie aan indoor wintersport denkt, denkt aan SnowWorld! Met twee vestigingen in Nederland en plannen voor Europese uitbereiding, is SnowWorld de grote naam op het gebied van indoor wintersport.

Grootste indoor skiresort ter wereld in Landgraaf
In het zuidelijkste puntje van Nederland ligt SnowWorld Landgraaf, met maar liefst 35.000m2 sneeuw! Ruim 1000 meter pistes, Europa’s grootste klimpark, een fantastisch hotel**** én diverse mogelijkheden om heerlijk te eten maken het de ideale plek voor een dagje, of zelfs weekendje weg. SnowWorld Landgraaf beschikt daarnaast over ’s werelds enige indoor FIS Rennstrecke en is daardoor een officiële wedstrijdlocatie, waar regelmatig internationale grootheden strijden om de titels.

De steilste indoorpiste van Europa in Zoetermeer
Afgelopen zomer is er in SnowWorld Zoetermeer hard gewerkt aan de verlenging van de derde piste. Inmiddels is de piste een paar maanden open en fantastisch ontvangen! Zoetermeer beschikt sinds de opening van piste 3 over de steilste indoorpiste van Europa, hiermee biedt SnowWorld Zoetermeer niet alleen een uitdaging voor beginnende skiërs, maar kunnen ook de gevorderden zich goed uitleven.

Skybar op 80 meter hoogte geopend
Onlangs is ook de Skybar op de top van piste 3 in Zoetermeer geopend. Een drankje doen tijdens het skiën of snowboarden was nog nooit zo leuk! Door de ligging op 80 meter hoogte heb je niet alleen een prachtig uitzicht over de piste zelf, maar ook over het Groene Hart van Zuid-Holland. De après-ski begint vanaf nu tijdens het skiën!

Het ideale uitje tijdens de vakantie
De kans dat er nog sneeuw valt op korte termijn is nihil, maar bij SnowWorld ben je sowieso verzekerd van een witte (kerst)vakantie! De vakantie is namelijk het uitgelezen moment om te (leren) skiën of snowboarden! Tijdens de schoolvakanties worden er dagelijks proeflessen gegeven voor jong en oud; kun je privélessen volgen om de puntjes op de i te zetten of gewoon zelf wat heerlijke afdalingen maken. Om je wintersportdag compleet te maken kun je aansluitend nog terecht in één van de gezellige restaurants of de spetterende après-ski!


Gewoon het leukste blad van Nederland