Algemeen

Spaar mee met Mentos More

Wist je dat elke Mentos rol 1 euro waard is? Met alle Mentos rollen met het Mentos More logo spaar je namelijk mee voor hoge kortingen op mooie producten, leuke uitjes en voordelige vouchers.

Op iedere Mentos rol met het Mentos More logo vind je namelijk een unieke code. Deze code vul in op www.mentosmore.com of in de Mentos More app. Hoe meer codes je invoert op de website of in de app van Mentos More, hoe hoger je spaarsaldo wordt. Met jouw gespaarde Mentos More euro’s kun je vervolgens leuke items kopen in de spaarshop.

Het hele jaar door verschijnen er nieuwe artikelen en acties in de spaarshop zoals warme winter spullen en zonnige zomer artikelen, maar natuurlijk ook de leukste producten, uitjes en vouchers voor het hele jaar door! Zo vind je momenteel bijvoorbeeld een serviesset van Fab. By Fabienne, een Pathé voucher of speakers van Logitech in de spaarshop. En heb je wat leuks gevonden in de shop? Dan kun je het eenvoudig bestellen en krijg je je voucher in je mailbox of jouw product thuisgestuurd. Vind je nu even niets waar je voor wil sparen? Houd dan de shop goed in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief met nieuwtjes en acties!


Gewoon het leukste blad van Nederland