Algemeen

Sport gezond met sportvoeding

Vind jij sporten en gezond eten belangrijk? Kruidvat Pro Dynamics biedt een kwalitatief hoogstaand, lekker en overzichtelijk sportvoeding assortiment aan. Of je nu kracht- of duursporter bent, fanatiek of recreatief, ervaren of onervaren, jong of oud bent, Kruidvat Pro Dynamics biedt een product dat bij je past.

Iedereen die sport heeft meer behoeften aan eiwitten omdat tijdens het sporten de spieren in je lichaam zwaarder worden belast dan normaal. Om hier voor een volgende keer beter op voorbereid te zijn, zal je lichaam zich tijdens het herstel proberen te versterken. Op deze manier draagt sporten bij aan de ontwikkeling en het behoud van sterke botten en spieren. 

Eiwitten dragen bij aan het herstel van spieren na fysieke inspanning en dragen bij tot de ontwikkeling van de spiermassa. De Kruidvat Pro Dynamics producten zijn samengesteld voor de specifieke behoeften van sporters. Als jij je best doet met sporten en een gezonde levensstijl hebt, dan ben je goed op weg naar jouw gewenste resultaat.

Pro Dynamics is verkrijgbaar bij elk Kruidvat filiaal en ook online! 

Meer informatie?


Gewoon het leukste blad van Nederland