Algemeen

Supergaaf: dit hotel in Rotterdam krijgt een zwevend zwembad!

Hotel New York in Rotterdam, een grote toeristentrekker, is een hotel waar je o.a. heerlijk kunt high teaen met prachtig uitzicht op de Maas. Dit hotel krijgt nu een zusje die misschien wel nog gaver is: hotel Chicago.

Hotel Chicago komt te staan op de Wilheminapier achter Hotel New York. Hij lijkt heel erg op Hotel New York, maar Hotel Chicago gaat nog een stapje verder. Er komt namelijk een zwembad tussen twee gebouwen te hangen op een hoogte van 25 meter. Het zwembad krijgt een transparante bodem en onder het zwembad komt een terras. Zo heb je een mooi uitzicht van onder en boven!

Hotel Chicago krijgt 182 hotelkamers die verdeeld zijn over twee gebouwen van vijf en acht verdiepingen. Ook krijgt het hotel een wellnessgedeelte en een dakterras.

Helaas moeten we nog wel even wachten voordat we een nachtje kunnen slapen in dit gave hotel. De bouw start namelijk in het derde kwartaal van 2019. De opening van het hotel wordt pas in 2021 verwacht. Wel hebben we gelukkig Hotel New York om alvast even de sfeer te proeven. ;)

Bron: Glamour | Beeld: Instagram

Gewoon het leukste blad van Nederland