Algemeen

TomTom Sports gets you going

Tijdens de feestdagen wordt er natuurlijk weer lekker veel gegeten en gedronken. Maar er zijn hele simpele manieren om óók tijdens de feestdagen de schade tot een minimum te beperken. Bijvoorbeeld door een goede strandwandeling, een wandeling na het eten, stoeien met je neefjes, kinderen, schaatsen op de kerstijsbaan of dansend het nieuwe jaar in.

En nu met de TomTom Touch​ wordt het wel heel gemakkelijk en leuk om je eigen fitheid in kaart te brengen en bij te houden, en zo nodig snel een stapje bij te zetten of minder te doen, doordat:

- Je heel gemakkelijk je lichaamsvet en spiermassa kunt meten met 1 druk op de knop, direct vanaf je pols.

- Je 24/7 je activiteiten kunt tracken doordat de TomTom Touch je stappen en slaappatronen meet.

- Conditie begint bij je hart. De TomTom Touch meet je hartslag door de dag heen om te weten wat je hartslag in rust is, een krachtige graadmater voor je fitness level.

En nu is het nog gemakkelijker om het jaar 2016 fit af te sluiten en 2017 fit te beginnen met 5 gratis lessen bij The Bootcamp Club! Koop een TomTom Touch en krijg tijdelijk een GRATIS 5-rittenkaart van The Bootcamp Club. De actie loop tot 31 december 2016, dus wees er snel bij! Ga snel naar de website en bekijk de TomTom Touch.

TomTom Sports

Een actief leven maakt mensen gelukkiger en gezonder. TomTom Sports heeft als missie om mensen te helpen actief te worden. Sinds 2011 maken zij wearable sport- en fitness-producten die het makkelijker maken te beginnen met meer bewegen. 


Gewoon het leukste blad van Nederland