Algemeen

Top 3 best gelezen berichtjes deze week!

Deze week waren er weer een hoop leuke (en beangstigende) nieuwtjes die jullie massaal hebben gelezen. Benieuwd welke het waren? Hier komen ze:

1.Slecht nieuws: er is een spinnenplaag in aantocht!

Dit was heel beangstigend nieuws voor mening spinnenhater: er is namelijk een spinnenplaag op komst. Dit heeft te maken met de dalende temperaturen, waardoor de spinnen denken dat het herfst is in plaats van lente! Ze zijn daardoor haastig op zoek naar voedsel en dat doen ze in onze huizen. Bekijk snel hier hoe je ervoor kunt zorgen dat de spinnen jouw huis overslaan!

 

 

2.Zó kreeg Jan Versteegh te horen dat hij de Mol was!

Vorige week zaterdag was eindelijk de ontknoping van ‘Wie is de Mol?’. Jan Versteegh bleek, wat een verrassing voor velen was, de Mol te zijn. Ruben Hein had Jan al in de smiezen en was de winnaar van het programma. Een jaar geleden kreeg Jan na een ‘Mollicitatie’ gedaan te hebben, op een wel hele bijzondere manier te horen dat hij de Mol was. Hij kreeg tijdens het sporten een telefoontje waarin ze zeiden “Jij bent de Mol” om vervolgens meteen op te hangen. Jan heeft in zijn verbazing gelijk teruggebeld om te vragen of het geen geintje was. Vervolgens is hij gelijk naar huis gerend om het z’n vrouw te vertellen!

 

3.Droom van Lieke van Lexmond komt eindelijk uit!

Lieke van Lexmond heeft deze week haar idool ontmoet: Oprah Winfrey. Zonder dat ze het wist gingen Oprah en Reese Witherspoon opeens naast Lieke en haar zus Jetteke zitten. Natuurlijk heeft ze even een fotootje gemaakt met haar idool. Wat vinden jullie: Leuke foto toch?!


Gewoon het leukste blad van Nederland