Algemeen

(Rondvaart)bootje varen met Shaffy

Een rondvaartboot door de grachten is een leuk uitje, en geschikt voor iedereen! Vanaf vandaag kun je ook door de grachten varen met Shaffy! Bij deze rondvaart wordt het leven van de iconische chansonnier Ramses Shaffy in de spotlight gezet. Je kunt genieten van de beroemde nummers van de vader van de Nederlandse liedkunst, live vertolkt door de theatrale band En Vrac, terwijl zij langs de plekken voeren waar Shaffy over zong.

Ramses Shaffy’s energie, zijn muzikaliteit en levensgebeurtenissen staan centraal tijdens de rondvaarttocht. Populaire hits als ‘Laat me’ en ‘Sammy’ worden opgevoerd tijdens de rondvaart evenals minder bekende pareltjes zoals ‘Ik denk over je na, Amsterdam’ en ‘Zonder bagage (De wereld heeft mij failliet verklaard)’. Tussen de nummers door staat de band stil bij Shaffy’s connectie met Amsterdam en de plekken die veel voor hem betekenden.

Iedereen kan vanaf vandaag wekelijks 'Varen met Shaffy' bij rederij Blue Boat Company. Tickets voor de rondvaart zijn verkrijgbaar via de website van rederij Blue Boat Company.


Gewoon het leukste blad van Nederland