Algemeen

Verwen je huisdier!

Onze huisdieren zijn een deel van ons gezin en daar hebben we alles voor over. Met Dierendag willen we onze viervoeters of gevleugelde vriendjes natuurlijk extra verwennen met de lekkerste en meest verantwoorde snacks en voeding! Met Vitakraft kan dat! En het mooie is... je maakt zelf ook nog kans op een maandvoorraad voeding en/of snacks voor je lieveling!

Wat moet je doen?
Ren naar de winkel en ga op zoek naar een Vitakraft product met actiesticker. Hierin staat een unieke code waarmee je kans maakt op een maand gratis voeding en/of snacks voor je huisdier.

Of het nu gaat om de nieuwe voedingslijn 'Poésie' (de beste ingrediënten, verrukkelijke smaak en flinke portie liefde voor je kat), 'Emotion' (de optimale voeding voor een gezond en actief leven van je knaagdier, met een heerlijke smaak), 'Kräcker' (verantwoorde snack die je  vogel actief houdt) of de Beef Sticks en Treaties Bits (heerlijke verantwoorde snacks voor je hond): als er een actiesticker zit op de verpakking, kun je meedoen.

De unieke code kun je invullen op www.vitakraft.nl/dierendag!

Vanaf 10 oktober worden de gelukkige winnaars bekend gemaakt, via de site of via de Facebookpagina van Vitakraft.

Verwen je lieveling!
Heb jij een leuk idee of een leuke foto hoe jij je huisdier extra gaat verwennen of hebt verwend met Dierendag? Laat het Vitakraft weten via www.facebook.com/VitakraftNL!


Gewoon het leukste blad van Nederland