Algemeen

BIJZONDER: Villa Pardoes biedt onvergetelijke gratis vakantie voor gezinnen met ernstig ziek kind

Nog even en de schoolvakanties in Nederland gaan beginnen! Zijn jullie klaar voor een heerlijke onbezorgde tijd met het gezin? Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind is op vakantie gaan vaak een stuk lastiger! 

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis week vakantie voor gezinnen met een erstig ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan aan hun ziekte en voor hun broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s, die dromen van een onbezorgde week samen met hun gezin.

“Eigenlijk wil je helemaal niet op vakantie in Villa Pardoes. Want dat betekent dat je een ziek kind hebt. Maar wat er de afgelopen week hier met ons gebeurde, is zo bijzonder. Even leek het alsof Sam helemaal niet ziek was. Het ging weer om ons gezin, we hebben genoten.”

Villa Pardoes, aangenaam!

Villa Pardoes bestaat uit twaalf ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom een grote centrale Picknickplek. Het gebouw heeft de vorm van een Slak op een Bloem. Kinderen kunnen er in een veilige en kleurrijke omgeving spelen. Ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen. Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers en sponsoren.

“Een echte ‘familie’, dat is wat jullie zijn. Eén voor één zijn jullie verbonden en met hart en ziel toegewijd aan een schitterend initiatief waar talrijke gezinnen ongetwijfeld een onvergetelijke herinnering aan over houden. Dat is voor ons niet anders! Hopelijk komen we nooit meer terug, maar vergeten zullen we Villa Pardoes  nooit!”

Aanmelden

Ken of heb jij een ernstig ziek kind in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar en is het gezin woonachtig in Nederland? Dan kunnen de ouders het online aanmeldingsformulier invullen voor een vakantieweek in Villa Pardoes! Als je niet zeker bent of het kind hiervoor in aanmerking komt, lees dan eerst nog even de toelatingscriteria.

Gun jij een gezin met een ernstig ziek kind ook een week in deze Villa? Hier kun jij ze aanmelden als verwijzer. Voor meer informatie bezoek de website van Villa Pardoes

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Villa Pardoes. 


Gewoon het leukste blad van Nederland