Algemeen

GOED BEZIG: Villa Pardoes Tompoes actie Bakker Bart groot succes!

Afgelopen december kwam Bakker Bart met een smakelijke actie in samenwerking met Villa Pardoes. Zij ontwikkelden samen met Francis Kuijk (finaliste Heel Holland Bakt 2016) de Villa Pardoes Tompoes en deze verkochten zij bij alle Bakker Bart winkels door heel Nederland. De opbrengst van de tompoezen komt ten goede aan Villa Pardoes. En gisteren werd bekend wat dit heeft opgeleverd...

De actie is een groot succes geworden en heeft maar liefst € 10.192,75 opgebracht! Op feestelijke wijze werd de cheque door de algemeen directeur van Bakker Bart, Herbert Schalkwijk, overhandigd aan Peter Persoon, de algemeen directeur van Villa Pardoes. Uiteraard was Francis Kuijk hier ook bij aanwezig om de succesvolle actie te vieren. Wat een prachtig initiatief!

Villa Pardoes

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantieweek, voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers, medewerkers en sponsoren die het belangrijk vinden dat ook ernstig zieke kinderen, samen met het gezin waarvan zij deel uitmaken, een onvergetelijke vakantie hebben.


Gewoon het leukste blad van Nederland