Algemeen

Rasechte Voedingweken bij Pets Place: persoonlijk voedingsadvies en leuke activiteiten!

Op zaterdag 22 april gaan de Rasechte Voedingsweken van start bij Pets Place. Tijdens de Rasechte Voedingsweken geeft Pets Place samen met Royal Canin voedingsadvies op maat voor jouw kat of hond (ras of geen ras). De kick-off van het event vindt a.s. zaterdag plaats en wordt een dag vol leuke activiteiten in (en bij) Pets Place Muiden.

25% korting en een goodiebag

Naast het persoonlijke voedingsadvies ontvang je 25% korting op de geadviseerde voeding en ga je naar huis met een leuke goodiebag.

Cursussen, advies en demonstratie met politiehonden!

De Rasechte Voedingsweken staan in het teken van voeding op maat voor verschillende honden- en kattenrassen. Zij organiseren dan ook een rassendefilé onder leiding van Martin Gaus en nodigen een kattenexpert met raskat uit. Je kunt zo alles leren over honden- en kattenrassen en alle vragen over jouw viervoeter stellen. Verder kun je een cursus volgen van Martin Gaus, die er is om al jouw vragen te beantwoorden en jou te voorzien van persoonlijk advies bij een probleem of het trainen van jouw hond. Tijdens de kick-off in Muiden is ook de mobiele dierenkliniek van Vets Place (de dierenartspraktijk van Pets Place) aanwezig voor een medische check of vaccinatie van je dier.

En als klap op de vuurpijl is de KNPV (Koninklijke Nederlandse Politiehonden Vereniging) aanwezig en geeft een demonstratie met politiehonden!

Deelnemen of langskomen?

Deelnemen of langskomen op deze leerzame, maar bovenal leuke dag, is gratis! Geef je op via de Pets Place app en kom langs mét of zonder hond. Meer informatie over de activiteiten en de agenda van deze dag vind je op de website van Pets Place.


Gewoon het leukste blad van Nederland