Algemeen

Voetbal International introduceert VI PRO

Voetbal International introduceert een nieuw digitaal voetbal platform, VI PRO. In samenwerking met Voetbal International biedt 100%NL jou de mogelijkheid om dit platform twee weken gratis te gebruiken!

VI PRO is het platform van Voetbal International dat zorgt voor context, duiding en achtergronden bij het laatste nieuws. VI PRO wil de structuren in beeld brengen die uiteindelijk leiden tot topprestaties en tegelijkertijd genieten van de charme van het spel. VI PRO kijkt met een nostalgische blik naar de voetbalwereld van gisteren, durft kritisch te zijn op de voetbalwereld van vandaag en hoopt een inkijkje te bieden in de voetbalwereld van morgen.

Voetbal International wil met VI PRO op een positieve manier het voetbal vooruit helpen. Het voetbal kritisch volgen is belangrijk en waar nodig zullen problemen grondig geanalyseerd en benoemd worden. De journalistieke waakhondfunctie is van belang om wanbeleid en misstanden aan het licht te brengen. Tegelijkertijd wordt er ook nagedacht over oplossingen. Door voetballiefhebbers grondig te informeren en problemen in een context te plaatsen, kan het voetbaldebat van een impuls voorzien worden.

Ben je nieuwsgierig? Klik dan op onderstaande afbeeldingen om alvast een interessant VI PRO artikel te lezen.


Schrijf je in en probeer VI PRO 2 weken gratis! De toegang zal automatisch stoppen.


Gewoon het leukste blad van Nederland