Algemeen

10 redenen waarom vrouwen beter zijn dan mannen!

Hoera! Het is vandaag Internationale Vrouwendag. Een dag waarbij er even stil wordt gestaan bij de rechten en de solidariteit van vrouwen. En natuurlijk een dag waarop we vieren dat we vrouw zijn! Helaas wordt het in Nederland niet heel groots gevierd, terwijl het in andere landen echt als een feestdag wordt beschouwd. Desalniettemin staan vrouwen vandaag even in de schijnwerpers en daarom hebben we even 10 redenen op een rijtje gezet waarom vrouwen beter zijn dan mannen!;)

  1. Mannen liegen veel meer dan vrouwen. Een man liegt gemiddeld 6 keer per dag terwijl een vrouw maar 3 keer per dag liegt. Jullie moeten je schamen heren…
  2. Vrouwen praten meer dan 20.000 woorden per dag, terwijl mannen net aan de 7000 woorden komen. Beetje verlegen zijn die mannen wel!
  3. Vrouwen hebben minder vaak last van de hik dan mannen. Komt dat even goed uit dames;)
  4. Vrouwen zijn minder vaak betrokken in auto-ongelukken dan mannen. Dat is ook de reden dat in veel landen vrouwen minder hoeven te betalen voor hun autoverzekering!
  5. Vrouwen worden gemiddeld 2 tot 5 jaar ouder dan mannen. Dit heeft te maken met het feit dat het immuunsysteem van een vrouw langzamer verouderd. (Of gewoon omdat vrouw het sterke geslacht is).
  6. De eerste computerprogrammeur was een vrouw. Deze geniale powervrouw heette Ada Lovelace.
  7. Tegenwoordig zijn vrouwen hoger opgeleid dan mannen! Volgens het CBS waren in 2006 maar liefst 56% van de afgestudeerden in het hbo, vrouw en in het wo 53%.
  8. Vrouwen hebben meer smaakpapillen dan mannen.
  9. Het is wetenschappelijk bewezen dat vrouwen een beter geheugen hebben dan mannen.
  10. Vrouwen zijn veel schoner dan mannen. Uit een Amerikaans onderzoek bleek dat het kantoor van een man 10 tot 20% meer bacteriën bevat dan het kantoor van een vrouw! Wat een viespeuken die mannen zeg.
Bron libelle, essentials.co.za en medicalnewstoday.com
Beeld: Istock

Gewoon het leukste blad van Nederland