Algemeen

Welke clubheld zet jij in het zonnetje?

AD en de Regiokranten zijn betrokken bij sport en de regio en schrijven dagelijks over landelijke en regionale sporthelden. Achter al deze helden staan nog grotere helden: de vele vrijwilligers die ervoor zorgen dat iedereen kan sporten en dat talent zich kan ontwikkelen. Die al hun energie steken in de club. Die hun taken met hart en ziel uitvoeren en die vaak voor dag en dauw al bezig zijn om het iedereen naar de zin te maken. Die vrijwilligers verdienen een podium.

Daarom organiseren AD en de Regiokranten voor het 3e achtereenvolgende jaar de verkiezing van ‘Clubheld van de Amateursport’. Iedereen kan t/m 31 oktober stemmen op die onmisbare vrijwilliger van zijn/haar vereniging en wie weet wordt hij of zij wel de Clubheld van het jaar 2017. De winnaar ontvangt €10.000 te besteden voor de club.

Een clubheld kan iedereen zijn; de bardame, de voorzitter, de jeugdtrainer, de terreinknecht , de wasvrouw. Er zijn vele vrijwilligersrollen binnen sportverenigingen. Om deel te kunnen nemen, dient een club wel aangesloten te zijn bij het NOC*NSF.

Stem nu via www.clubheld2017.nl 


Gewoon het leukste blad van Nederland