Algemeen

Wie wint de Tour?

De Persgroep komt ook tijdens de Tour de France met een Wielergame en hierbij kun je hele leuke prijzen winnen! 

Hoe werkt het?

Door middel van het selecteren van een vast team én een top drie per etappe is het de bedoeling om zo veel mogelijk punten te behalen. Jouw vaste team bestaat tijdens de Tour uit twaalf coureurs: drie klassementsrenners, drie klimmers, drie sprinters en drie tijdrijders/aanvallers. Daarnaast is er de mogelijkheid om -gratis- VIP te worden. Als VIP is het mogelijk om nog drie extra renners aan het vaste team toe te voegen.

Als je het vaste team hebt samengesteld, voorspel je de top drie voor de komende etappe. Met tips van experts kunt je jouw top drie voor elke etappe samenstellen. Heb je geen tijd om een top drie te kiezen, dan is er de mogelijkheid om de redactie van het AD de renners te laten kiezen. Je hebt altijd de mogelijkheid om deze top drie te wijzigen. Naast de top drie kun je de finishtijd per rit voorspellen. Deze geeft de doorslag bij een gelijke stand in het dagklassement.

Doe mee met...
Wil je samen met familie, collega’s en/of vrienden spelen en het tegen elkaar opnemen in het Tourspel? Dan kun je een vriendenleague starten. Zo zie je in een oogopslag welke vriend en/of collega het beste scoort in het AD Tourspel.

Winnen!
Eerste plaats: Ride 4000 racefiets
Tweede plaats: Scultura 300 racefiets
Derde plaats: Merida wielertenue

Prijzen algemeen klassement landelijk
Eerste plaats: Twee VIP-kaarten voor laatste rit Vuelta
Tweede plaats: Gesigneerd wedstrijdshirt Team LottoNL-Jumbo

Klik hier om mee te doen!


Gewoon het leukste blad van Nederland