Algemeen

Win een huiskamer-kerstconcert door populaire zangduo Sarah & Julia!

Kennen jullie de zangeressen Sarah & Julia al? In 2013 kregen de twee zussen bekendheid door hun muzikale debuut bij het Junior Songfestival. Sarah (19) en Julia (16) brachten in de afgelopen jaren maar liefst zeven eigen singles uit, waarmee ze ook zeven keer een nummer-1-hit in de Kids Top 20 scoorden.

Het populaire duo heeft speciaal voor Kerst 2017 een mashup-video gemaakt van door hen geselecteerde kerstliedjes, geliefd bij jong en oud. Daar komt nog bij dat alle fans kans kunnen maken op een gratis akoestisch concert, thuis bij de kerstboom of bij het kerstdiner op school!

Sarah & Julia: “Wij vinden het erg leuk om iets bijzonders met Kerst te doen. Het is een gezellige tijd met familie, vrienden en lekker eten. Daar hoort voor ons altijd mooie muziek bij. Het lijkt ons echt superleuk om een keer thuis bij een familie of in de klas een akoestisch concert te geven. Heel intiem, met echt dat warme kerstgevoel!”

Wil jij kans maken op zo’n supergaaf akoestisch concert van deze twee getalenteerde zussen! Hiervoor moet je de mashup-video opzoeken op Facebook of op de Instagram van Sarah of Julia en in een comment je vrienden taggen en vertellen waarom je wilt winnen. 18 december zal de winnaar bekend worden gemaakt via de kanalen van Sarah & Julia. Voor meer informatie over deze geweldige winactie ga je naar de speciale actiepagina op de website van Sarah & Julia.

Bekijk hieronder de mash-up video van de twee zangeressen!


Gewoon het leukste blad van Nederland