Algemeen

Gave winactie van Rens Kroes: win 2 vliegtickets, 2 overnachtingen én een lunch met Rens in NY!

Dit jaar is Rens een van de kookboekenschrijvers van het Kookboekengeschenk. Tijdens de Kookboeken7daagse krijg je het Kookboekengeschenk Smaakmakers gratis bij aanschaf van een kookboek. De Kookboeken7daagse wordt gehouden van 11 t/m 19 november. Dit was dus de perfecte aanleiding voor een meet & greet, alleen woont Rens sinds kort in New York. Daar heeft zij een leuke oplossing voor bedacht! Jij kunt namelijk twee vliegtickets, een verblijf van twee nachten én een lunch met Rens Kroes winnen in New York!

De 30-jarige Rens Kroes heeft al velen succesvolle boeken op haar naam staan. In 2014 verscheen het eerste boek van Rens met als titel ‘Powerfood’. Het boek werd een groot succes en was een bestseller onder de kookboeken. In totaal heeft Rens 4 boeken geschreven waarvan er twee inmiddels vertaald zijn naar het Engels en uitgegeven in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Australië.

Hoe maak je kans?
Deel een leuke, originele, grappige en/of culinaire foto van jou met een van de kookboeken van Rens Kroes met de hashtag #NewYorkMetRensKroes op Facebook of Instagram. Wie weet zit jij over een tijdje te lunchen met Rens Kroes in het prachtige New York! Via deze link kan je de actie volgen op Facebook.

Actievoorwaarden
– Je kunt je foto posten van 1 november tot en met 31 december 2017 tot 23.59 uur
– Gebruik de hashtag #NewYorkMetRensKroes om kans te maken
– De datum en tijdstip van de reis worden samen bepaald
– Zij kiezen een leuk hotel voor je uit
– Minimum leeftijd om deel te nemen is 18 jaar.

Heb je nog geen boek van Rens? Ga dan snel naar de (online) boekwinkel! Op dinsdag 2 januari 2018 wordt de winnaar bekend gemaakt via social media.


Gewoon het leukste blad van Nederland