Algemeen

Wooninspiratie: gebreide manden

Iedereen heeft er wel mee te maken; tijdschriften, speelgoed van de kinderen of handschoenen en sjaals die rondslingeren. Je kunt dit natuurlijk opbergen in lades en kastjes, maar er is ook een veel leukere oplossing: de mand.

Wie dacht dat manden er saai uitzien, heeft het goed mis! Het merk Curver heeft een lijn die geïnspireerd is op de kunst en nostalgie van gebreid textiel, de zogeheten Curver Knit-lijn. De manden zijn verkrijgbaar in diverse maten, vormen en kleuren. Ze hebben een gebreide structuur, waardoor het erg gezellig en huiselijk staat.

De manden zijn erg leuk voor in je huiskamer, maar ook in de badkamer zijn ze goed te gebruiken. Het assortiment heeft namelijk ook wasmanden. Daarnaast zijn er zelfs ook manden voor honden en katten. Zo kun je de stijl doorvoeren in je hele interieur!  

Naast manden heeft Curver ook erg leuke andere ‘gebreide’ meubels zoals plantenbakken en lage tafels. Laat de Knit trend niet aan je voorbij gaan! Knit, net even anders! Bekijk het assortiment van Curver.nl.


Gewoon het leukste blad van Nederland