Algemeen

Yellow werd achtergelaten op straat...

Vastgebonden aan een paal bij een supermarkt, met een laatste zak voer erbij. Zo werd Yellow achtergelaten door zijn eigenaar. Ondanks deze nare gebeurtenis wacht hij nu in het asiel hoopvol op iemand die hem een thuis wil bieden waar hij wél welkom is.   

Medewerkers van de dierenambulance vonden Yellow bij een supermarkt, waar hij moederziel alleen zat te wachten op zijn baasje dat nooit meer terugkwam. Hoe kan iemand deze kleine lieverd achterlaten? We zullen er waarschijnlijk nooit achter komen. Wat we wel weten, is dat we er alles aan doen om iemand te vinden die zich over Yellow wil ontfermen. Want na wat hij heeft meegemaakt, verdient hij een fijn thuis.

Aandoenlijk koppie
Toen Yellow in het asiel belandde, was hij nog erg angstig. Inmiddels heeft hij zich ontpopt tot een aandoenlijk klein brutaaltje, dat weer vol vertrouwen is. Alleen bij onbekenden valt hij nog wel eens terug in zijn onzekerheid, maar dat is begrijpelijk na wat er is gebeurd. Yellow is graag buiten en vindt apporteren het leukste spel dat er bestaat. Hij heeft baat bij een baas die veel tijd met hem wil doorbrengen en vertrouwen in hem heeft. Want hoe onzeker hij soms ook kan zijn, zijn herstelvermogen is groot. Met zo’n aandoenlijk koppie moet het toch lukken om iemand te vinden die voor hem wil zorgen?

Help asieldieren zoals Yellow
Jaarlijks vangt de Dierenbescherming ruim 25.000 dieren op in haar asielen. Voor de meeste wordt gelukkig snel een thuis gevonden. Maar niet alle dieren hebben zoveel geluk. Eén op de vijf honden en katten hebben extra zorg nodig. Omdat ze oud zijn of ziek of een gedragsprobleem hebben. Vaak omdat ze slecht verzorgd of mishandeld zijn. Wij geven deze dieren de zorg die ze nodig hebben, zoals extra medicatie, training en zo nodig gedragstherapie. We doen ons werk met veel liefde, maar kunnen het niet alleen. Met jouw hulp kunnen we dieren zoals Yellow een nieuwe kans bieden. 
 
Help om dieren zoals Yellow op te vangen en
doe een gift.

Meer weten over het asielwerk van de Dierenbescherming? Vraag nu gratis het magazine DIER aan.


Gewoon het leukste blad van Nederland