Algemeen

Zorgeloos online shoppen

Tijdens het online shoppen kiezen we steeds vaker voor achteraf betalen. Als je in de winkel iets koopt heb je de broek al gepast of gevoeld of dat jasje wel echt zo lekker zit voordat je tot de aankoop overgaat. Waarom zou dit anders moeten gaan als je online shopt?

De groeiende populariteit van achteraf betalen maakt duidelijk dat consumenten dit ook willen wanneer ze online een bestelling doen. Eerst kijken of je bestelling past en voldoet aan de verwachting en dan alleen betalen voor de producten die je houdt. Wel zo makkelijk. Inmiddels kun je al bij meer dan 5.000 webwinkels je bestelling betalen met AfterPay, Nederlands bekendste achteraf betaalmethode. Met achteraf betalen bepaal je zelf hoe, waar en op welk moment je betaalt. Binnen de vooraf aangegeven periode natuurlijk.

Met AfterPay betaal je op de manier die jij makkelijk vindt; met een betaalknop in de e-mails, vanuit je account in My AfterPay of met de betaalapp die AfterPay eerder dit jaar lanceerde. Met de app kun je waar en wanneer je wilt je openstaande betalingen inzien en voldoen. Ook heb je altijd inzicht in je gedane bestellingen en betalingen. Zo wordt online shoppen steeds makkelijker, maar vooral ook overzichtelijker.

Van alle consumenten die bij AfterPay bestellen doet al 1 op de 10 hun betaling via de app. Ben je per ongeluk over je uiterste betaaldatum heen? Dan krijg je gewoon een melding op je smartphone om je eraan te herinneren dat je nog een betaling open hebt staan. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Lekker zorgeloos online shoppen dus!

Benieuwd bij welke webwinkels je met AfterPay kunt betalen? Check het hier!


Gewoon het leukste blad van Nederland