Algemeen

Zuigen en dweilen in één beweging

Kärcher Floor Cleaner FC 5 Zuigen & Dweilen in één beweging.
50% tijd besparen bij het schoonmaken van de vloeren in huis, wie wil dat nu niet? Wees overal op voorbereid met de revolutionaire Kärcher Floor Cleaner FC 5. Met de Floor Cleaner wordt in één beweging de vloer gedweild en wordt het vuil opgezogen door de microvezelrollen - voor moeiteloos dweilen/moppen zonder tijdrovend stofzuigen vooraf. Het schoonmaken van harde vloeren zoals natuursteen, marmer, grindvloer, PVC, linoleum en zelfs gevoelige houten vloeren zoals parket en laminaat was nog nooit zo makkelijk, snel en grondig. Stap over naar dé nieuwe manier van schoonmaken!

Wat is de FC 5 Floor Cleaner?
Zuigen & dweilen in één beweging dat is waar de Floor Cleaner FC 5 voor staat. Met maar liefst 500 omwentelingen per minuut draaien de twee microvezelrollen en nemen los, droog en nat vuil op. De microvezelrollen worden constant bevochtigd met schoon water. Daarnaast wordt het vuile water meteen afgezogen en verdwijnt in de vuilwatertank. De Floor Cleaner onderscheidt zich tevens met een innovatieve en unieke zelfreinigende functie en uitstekende reinigingsresultaten op alle harde vloeren. Je behaalt 20% betere reinigingsresultaten vergeleken met conventionele methoden. Zelfs op gevoelige vloeren zoals geolied parket, synthetische vloeren, natuursteen en laminaat. En de Floor Cleaner reinigt helemaal tot aan de plint.

50% sneller klaar met het reinigen van je harde vloer!
In Nederland heeft 80% van de huishoudens een harde vloer. Of het nu gaat om tegels, laminaat, parket, PVC of grindvloer het onderhouden van deze vloeren is vaak een tijdrovende klus. Vooral huishoudens met kleine kinderen en huisdieren moeten de vloer naast het droog reinigen met een stofzuiger ook nat reinigen waarbij men vaak een emmer en dweil/mop voor gebruikt. De combinatie van droog en nat reinigen is al helemaal een klus die veel tijd kost, waar veel mensen dus tegenop zien of het minder vaak doen dan ze zouden willen. Met de introductie van de FC 5 Floor Cleaner ontstaat er een 2-in-1 revolutie in vloerreiniging: tegelijkertijd stofzuigen en dweilen.

Meer info? Kijk op www.karcher.nl


Gewoon het leukste blad van Nederland