100%NL Magazine André Hazes

André Hazes brengt liefdevol eerbetoon aan de beste zangeres van ons land!

Op Instagram loopt André over van de liefde en lof voor zijn mede-artiesten! Na de 'high' van tien dagen Vrienden van Amstel Live in Ahoy, en het overleven van een kleine voedselvergiftiging, stort André al zijn gevoelens op Instagram, met een heel leuk bericht voor deze bekende zangeres! Hij noemt haar zelfs de beste zangeres van Nederland, en zelfs beter dan Beyoncé, Rihanna en Whitney!

De zanger heeft een en al lof voor Glennis Grace! Hij daagt zelfs zijn volgers uit met hem in discussie te gaan, zo sterk voelt hij er over.

De allerbeste zangeres die we ooit hebben gehad

Dat schrijft André op Instagram. “Gaat ook nooit meer komen. Ik zeg haar elke keer weer, en dat meen ik, en kom alsjeblieft met jullie discussies hieronder. Deze vrouw zingt een Beyoncé, Rihanna of zelfs Whitney als het nog kom het podium af. Je raakt me altijd. Of het nou 08:00, 11:00 of 23:00 is. Je hebt de stem van een engel die een duivel op haar schouders draagt.”

Het houdt hier niet op:

“Zo’n ander artiest. Ik wil bijvoorbeeld nooit een duet met iemand. Maar met jou? Ik zou me vereerd voelen. Je zingt me helemaal weg. Applaus, voor de beste zangeres die Nederland ooit gekend heeft. Eenzaam aan die top he?”

Hele mooie woorden! Lees hier het hele bericht, en scroll dan door voor nog meer lof, want Glennis is niet de enige artiest die complimenten van André heeft ontvangen!

https://www.instagram.com/p/BtKI8UChU27/?utm_source=ig_web_copy_link

Guus Meeuwis

Glennis is niet de enige die complimenten kreeg van André op Instagram. Ook Guus Meeuwis mocht er aan geloven!

Hij schrijft naar Guus: “Deze man is zo fijn. Zo’n normale, lieve, herkenbare man die behoort tot de Nederlandse top. Ik ben gezegend dat mensen, artiesten zoals deze in mij geloven en ben blij dat ik jullie een vriend mag noemen!❤️”

Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram