100%NL Magazine André en rachel hazes

André Hazes trots op zijn moeder ‘Veel gebeurd. Veel geruzied. Een hoop vergeven’

Vandaag was een spannende dag voor Rachel Hazes. Ze opende namelijk haar eigen horecazaak. André Hazes en zijn vriendin Sarah van Soelen waren aanwezig om moeder en schoonmoeder te steunen.

Emotionele dag

Een emotionele dag voor de familie Hazes. Zus en dochter Roxeanne Hazes was niet van de partij. Na jaren ruzie heeft André Hazes het bijgelegd met zijn moeder, maar Roxeanne ligt nu al een tijd in de clinch met haar moeder. André blikt in een Instagrampost terug op de afgelopen jaren.

Trots op jou

‘Veel gebeurd. Veel gezegd. Veel geschreeuwd. Veel geruzied. Veel gescholden. Veel afstand. Een hoop verontschuldigingen. Een hoop spijt’, begint André zijn verhaal. Gelukkig is de ruzie bijgelegd en belicht hij ook even alle positieve gebeurtenissen. ‘Een hoop goedmaken. Een hoop vergeten. Een hoop vergeven. Een hoop inhalen. Een hoop liefde. Een hoop voor een voor altijd samen. Ik ben trots op jou. Op jou als moeder. Op jou als weduwe van de grote André Hazes. Op jou als ondernemer. Maar vooral op jou vechter! Ik heb je gemist wijfie. Laat ze maar zeiken op jou. Ik houd van je. Gefeliciteerd met je nieuwe nu al geslaagde zaak’, eindigt de zanger.

Dagje dierentuin

Gister was André nog op pad met zijn zoontje Dré. Het lijkt erop dat ze samen genoten van een dagje in de dierentuin! André ziet zijn zoon na de scheiding van Monique veel minder dan hiervoor. De afgelopen tijd was André ook vaak in het buitenland te vinden. Dré heeft zijn vader vast ontzettend gemist!