André Hazes maakt vrouwelijk schoon gek met indrukwekkende foto!
Zie ook:
Delen

André Hazes maakt vrouwelijk schoon gek met indrukwekkende foto!

André Hazes is altijd veel bezig met sporten en zijn uiterlijk. Hij deelt regelmatig updates met zijn volgers. Van zijn bordje groenten tot een sixpack. Na veel foto's van zijn nieuwe liefde, komt hij nummer een wat sportievere update.

Spierballen!

André duikt na zijn vakantie in Ibiza direct de sportschool in en deelt een indrukwekkende foto van zijn spierballen en zijn bruine kleur. André krijgt een hoop (jaloerse) reacties op zijn foto. Zo schrijft Bas Smit ‘Echt m’n droom, dat mouw van m’n shirtje strak om m’n arm zit’ en Jan Smit grapt ‘Met al die armbanden om is elke beweging al een workout!’

Nieuwe liefde

Kort na de breuk met Monique Westenberg kreeg André een relatie met Sarah van Soelen. Hij deelde al snel foto’s met zijn nieuwe vriendin op zijn Instagram, hij lijkt opnieuw zielsgelukkig te zijn. Ook heeft Sarah pas geleden de liefde met André laten vereeuwigen door middel van een tattoo.

Vakantie Ibiza

André is net terug uit het prachtige Ibiza, waar hij met zijn schoonfamilie op vakantie was. Op zijn Instagram deelde hij maar liefst zes foto’s vanaf het zonnige eiland. Het zijn vrolijke foto’s, waarop hij aan het genieten is van de mensen om zich heen.

Nieuwe single

Afgelopen week lanceerde André zijn nieuwe single: “kleine grote vriend”. Dit is een nummer over de breuk van zijn relatie met Monique, en het gevolg daarvan voor hun zoon, kleine André. Zo schrijft hij: “Het spijt me want jij hebt dit niet verdiend”. Een zeer emotioneel nummer uit de grond van zijn hart. 

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Andre Hazes

LEZEN: André Hazes deelt schokkende details over Rachel
LEZEN: André Hazes deelt schokkende details over Rachel
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
Lees alle artikelen over Andre Hazes