100%NL Magazine Simon en Annemarie

Annemarie Keizer sluit bijzondere periode af: ‘Afscheid nemen…’

Annemarie Keizer sluit een bijzondere periode uit haar leven af. 'Afscheid nemen', schrijft ze op Instagram.

Annemarie Keizer

Annemarie Keizer, niet alleen bekend als de stralende wederhelft van Simon Keizer, maar ook een inspiratiebron voor velen door haar oprechtheid en stijl. Met haar spontane lach, oog voor detail en passie voor interieur en mode, heeft Annemarie al veel harten veroverd. Volg je haar al op Instagram? Dan word je getrakteerd op kijkjes achter de schermen van haar dagelijks leven, vol gezelligheid, familie en prachtige outfits. Annemarie is zonder twijfel een van de leukste ‘Keizers’ in het land!

Zoon Joa

Samen zijn Simon en Annemarie de trotse ouders van twee prachtige kinderen: dochter Kiki en zoon Joa. Kiki is inmiddels alweer 6 jaar oud en Joa wordt eind dit jaar 2.

Hoe schattig Joa ook is, in zijn korte leventje hebben zijn vader en moeder al voor veel uitdagingen gestaan. Annemarie heeft vaak met haar handen in het haar gezeten. Zo schreef ze ooit eens op Instagram: ‘Ons kleine hummeltje heeft enorme last van eczeem in zijn gezichtje. Elke keer als het over lijkt te gaan begint het weer opnieuw. Het lijkt op dauwworm volgens Google. Heeft iemand hier ervaring mee? Ik ben radeloos!’.

‘Afscheid nemen…’

Maar Joa heeft niet alleen last van eczeem gehad, hij is ook wel eens in het ziekenhuis opgenomen, sliep heel slecht en heeft ook heel lang last gehad van reflux. Wat zielig voor Joa!

Gelukkig voor Joa – en natuurlijk ook voor Annemarie – is er aan die reflux een einde gekomen. Op Instagram plaatst Annemarie en foto van de reflux kussens en hierbij schrijft ze: ‘Afscheid nemen van de reflux kussens…’

Weer een bijzondere periode afgesloten voor het gezin Keizer!

100%NL Magazine Annemarie Keizer

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer