100%NL Magazine Simon Keizer
Zie ook:
Delen

WOW: Zóveel lijkt Annemarie Keizer op haar moeder!

Na het zien van deze foto's was het voor ons overduidelijk van wie Annemarie haar looks heeft!

Annemarie Keizer

Sinds de geboorte van haar zoontje Joa geniet Annemarie Keizer weer volop van het prille geluk. Samen met haar man Simon Keizer heeft Annemarie twee kinderen: dochter Kiki en zoon Joa. Samen woont het gezin in een prachtige vrijstaande villa in het centrum van Volendam.

Vader Frans

Voordat we verder gaan met Annemarie’s moeder laten we jullie ook graag kennis maken met haar vader Frans. Frans is voormalig keeper en Nederlandse keeperstrainer van vele topclubs als FC Volendam, Ajax, FC Barcelona, FC Bayern München en Manchester United. De legendarische keeperstrainer en technisch adviseur ontving de afgelopen week, vanwege zijn jarenlange internationale verdiensten en carrière, de onderscheiding ‘Officier in de Orde van Oranje-Nassau’ opgespeld door burgemeester Jan Nieuwenburg in Hoorn. Schoonzoon Simon Keizer is natuurlijk apetrots op zijn schoonvader en deelde daarom een leuke foto!

Moeder Marie

De vrouw van Simon Keizer deelt regelmatig de leukste familiefoto’s op haar Instagrampagina.

Naast haar man, dochtertje Kiki, zoon Joa, hondje Bobbi komt ook haar moeder vaak voorbij! Zo zien we dat de dames allebei van dieren houden, ze graag samen op pad gaan én dat ze superveel op elkaar lijken! De twee hebben echt dezelfde ogen.

Annemarie schrijft over haar moeder: ‘Gewoon om haar te laten weten hoe belangrijk ze is voor mij. En hoe fijn het is dat ze altijd voor mij klaar staat.’

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer

Delen

Meer over Annemarie Keizer

Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: 'Loslaten vind ik moeilijk.'
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: ‘Loslaten vind ik moeilijk.’
Lees alle artikelen over Annemarie Keizer