100%NL Magazine Simon en Annemarie
Zie ook:
Delen

Annemarie Keizer vindt het ‘heel fijn’ dat Simon vaker thuis is

Door de coronacrisis brengen artiesten veel meer tijd door met het gezin dan voorheen. Zo ook Simon Keizer die zeker nog wel veel op pad is, maar het afgelopen jaar ook heel veel thuis is geweest bij zijn vrouw Annemarie en dochter Kiki.

Best wel gek

Annemarie vindt het vooral ‘heel fijn’ dat haar man veel thuis is vertelt ze aan RTL Boulevard. Maar hoopt natuurlijk dat alles zo snel mogelijk weer opengaat. Het zal dan ook ‘best wel gek zijn’ als Simon straks weer op het podium staat en vaak weg is. Maar Annemarie is blij dat ze deze tijd samen hebben doorgebracht.

Avondritueel

Simon en Annemarie wisselen elkaar elke avond af wat betreft het avondritueel van dochter Kiki. Annemarie vindt het vooral ook heel fijn voor Simon dat hij er vaak is. ‘Dat krijg je nooit meer terug, dat je kind zo klein is. En voor Kiki is het ook heel fijn dat haar vader er vaak is.’

Nieuw familielid!

Ook heeft de familie Keizer het gezin kort geleden uitgebreid met een nieuw familielid! Ze hebben namelijk een hondje geadopteerd: Tiger. Op Instagram delen Simon en Annemarie verschillende foto’s van het kleine schatje.

Wereldreis

Vorig jaar moesten Simon en Annemarie hun grote wereldreis afbreken door de coronacrisis. Het stel droomden al jaren van het maken van een wereldreis samen en begonnen hun reis in het prachtige Kaapstad. Daarna zijn ze naar Azië gevlogen om te eindigen in het land down under: Australië. Ze waren ook nog van plan om naar Nieuw Zeeland te gaan, Zuid-Amerika, Mexico en New York, maar door de coronacrisis moesten ze vervroegd naar huis. Desondanks hebben ze ontzettend genoten met z’n drietjes!

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Annemarie Keizer

Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: 'Loslaten vind ik moeilijk.'
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: ‘Loslaten vind ik moeilijk.’
Lees alle artikelen over Annemarie Keizer

Meer over Simon Keizer

FANS OPGELET: Naast een nieuwe single nóg meer geweldig nieuws voor Simon Keizer
FANS OPGELET: Naast een nieuwe single nóg meer geweldig nieuws voor Simon Keizer
Zoon van Simon Keizer treedt in de muzikale voetsporen van zijn vader!
Zoon van Simon Keizer treedt in de muzikale voetsporen van zijn vader!
Lees alle artikelen over Simon Keizer