100%NL Magazine Simon en Annemarie
Zie ook:
Delen

Annemarie Keizer blikt terug op het begin van hun geweldige wereldreis

Het is alweer een jaar geleden dat Simon en Annemarie begonnen aan de mooiste reis van hun leven: een wereldreis van 3 maanden! Ze begonnen in Zuid-Afrika en zouden naar Arabië, Singapore, Thailand, Tokio, Australië, Nieuw Zeeland, Bora Bora, Paaseiland, Chili, Mexico, Amerika en Engeland gaan. Van een echte wereldreis mocht je wel spreken! Jammer genoeg werd de droomreis van Simon en Annemarie vervroegd afgebroken, omdat het coronavirus de overhand nam in de wereld.

Inmiddels is de wereld al 11 maanden in de greep van het coronavirus en blikt Annemarie terug op het begin van deze prachtige reis. Een avond voor vertrek was ze nog druk bezig met het inpakken van de koffer, terwijl Simon daar minder gestrest over was…

“Vandaag een jaar geleden was de avond voor vertrek van onze wereldreis. Een droom die al jarenlang op onze bucketlist stond! Ik zat volop in de inpakstress! Dat heb ik normaal al voor een weekendje weg, laat staan voor drie maanden! Tot diep in de nacht kan ik bezig zijn met de koffers. En Simon? Die was uit eten met vrienden en begrijpt helemaal niets van mijn taferelen. Hij is altijd met een kwartiertje ready-to-go. Hoe dan??”

In totaal waren ze 26 uur bezig om naar Kaapstad te komen, omdat er geen directe vluchten naartoe gingen. “We trapten onze reis af in het GE-WEL-DI-GE Zuid-Afrika! Het allereerste wat Kiki deed nadat wij aankwamen in ons hotel, was zichzelf opsluiten in het toilet.”

Simon en Annemarie hebben hun wereldreis vastgelegd op video en in vijf delen op YouTube geplaatst. Heel leuk om te bekijken! Vooral in deze druilerige saaie tijd…

 

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Simon Keizer

FANS OPGELET: Naast een nieuwe single nóg meer geweldig nieuws voor Simon Keizer
FANS OPGELET: Naast een nieuwe single nóg meer geweldig nieuws voor Simon Keizer
Zoon van Simon Keizer treedt in de muzikale voetsporen van zijn vader!
Zoon van Simon Keizer treedt in de muzikale voetsporen van zijn vader!
Lees alle artikelen over Simon Keizer

Meer over Annemarie Keizer

Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: 'Loslaten vind ik moeilijk.'
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: ‘Loslaten vind ik moeilijk.’
Lees alle artikelen over Annemarie Keizer