100%NL Magazine Glennis Grace ANP
Zie ook:
Delen

Arrestatie Glennis Grace ook opgepikt door Amerikaanse pers

De arrestatie van Glennis Grace van afgelopen zaterdag is zelfs in Amerika niet onopgemerkt gebleven. Onder andere entertainmentwebsite ‘TMZ’ schrijft over haar arrestatie.

In 2018 heeft Glennis Grace meegedaan aan het Amerikaanse programma ‘America’s Got Talent’, waarin zij het tot de finale schopte. Hoewel zij lang heeft gedroomd van een doorbraak in de VS, lijkt deze nu wel heel ver weg…Haar arrestatie van afgelopen zaterdag heeft haar daar nu op een ongunstige wijze in het nieuws gebracht.

De zangeres haalt daar zelfs de voorpagina van entertainmentwebsite ‘TMZ’. Zij schreven dat de ex-finaliste van America’s Got Talent’, Glennis Grace, gearresteerd is voor mishandeling.

Aangehouden

De zangeres werd afgelopen zaterdagavond samen met onder andere haar 15-jarige zoon aangehouden, nadat zij betrokken zouden zijn geweest bij een vechtpartij in een Jumbo-supermarkt in Amsterdam. Na drie nachten heeft zij de gevangenis weer mogen verlaten.

Post op Instagram

Op Social media heeft zij voor het eerst weer een berichtje geplaatst. Op Instagram schrijft Glennis dat ze ervan overtuigd is dat ze geen strafbare feiten heeft gepleegd en dat ze het onderzoek met vertrouwen tegemoet ziet.

Bron: RTL Boulevard & Shownieuws | Beeld: ANP

Delen

Meer over Glennis Grace

Glennis Grace deelt geweldig nieuws met vriend: 'We werden één'
Glennis Grace deelt geweldig nieuws met vriend: ‘We werden één’
ZIEN: Dit is de nieuwe liefde van Glennis Grace!
ZIEN: Dit is de nieuwe liefde van Glennis Grace!
Lees alle artikelen over Glennis Grace