100%NL Magazine Babyboom

BABYBOOM! Deze BN’ers kregen een baby in 2019

Wat een babygekte! Er zijn weer een hoop bekende baby’s geboren in Nederland het afgelopen jaar. Zo werd onlangs Johnny de Mol nog vader van zijn tweede zoontje Fender en kreeg onze eigen sterrenreporter Tim Douwsma een gezonde zoon. Wij blikken terug op een jaar vol baby’s!

Jim Bakkum

Jim kon zijn geluk niet op in maart toen zijn dochter Molly werd geboren. Dit gevoel is met geen miljoen woorden te beschrijven. Nóg een keer dit wonder ervaren. Ze is zo, zó lief. Dit meisje gaat zo veel liefde krijgen…”, aldus Jim. Samen met zijn vrouw Bettina heeft Jim al twee kinderen, zoon Lux en dochter Posy.

 

Ellen Hoog

In maart werd Bowie Mae de Lang geboren. Het dochtertje van Ellen Hoog en Kelvin de Lang was al een kleine troublemaker volgens het stel. Het duurde ook niet lang voordat Bowie werd voorgesteld aan toekomstig beste vriendin Kae Kramer. Zoet!

 

Jan Versteegh

Jan kreeg in 2017 al een dochtertje genaamd Lulu Keesje en mocht dit jaar weer een meisje in zijn armen sluiten. In april werd zijn dochtertje Bella Didy geboren.

 

Xelly Cabau

In april werd de kleine Yono geboren. Xelly en haar verloofde Beer Muller waren helemaal in de wolken en deelden via Instagram een foto van de kleine spruit. Beer en Xelly zijn al meer dan tien jaar samen.

 

Monique Smit

Monique maakte haar zwangerschap bekend in haar single Gebarentaal. Een paar maanden daarna kwam Luca Liam ter wereld. Samen met haar vriend Martijn heeft ze al een zoontje, de vierjarige Noah.

 

Shelly Sterk

In 2018 stapte de presentatrice in het huwelijksbootje met haar grote liefde en kort daarna was ze zwanger van haar eerste kindje! Jake werd in augustus geboren na ‘een terrorbevalling van 25 uur’ aldus Shelly. Maar wat een schatje is het!

 

Tim Douwsma

Onze sterrenreporter Tim Douwsma kreeg in september samen met zijn grote liefde Elske een zoontje genaamd Dez. Hij bracht een ode aan zijn vrouw op Instagram: ‘Super trots op mijn vrouw! Wat een krijger. Dit gevoel is onbeschrijfelijk.’

 

Johnny de Mol

Johnny is gezegend met twee zoontjes! In april 2018 werd zoontje Johnny geboren en een paar dagen geleden kwam Fender ter wereld. Johnny zelf moest wel even bijkomen van de bevalling. 😉

 

Bron: Instagram | Beeld: Instagram