100%NL Magazine ANP/Yvon Jaspers
Zie ook:
Delen

TE LEUK: Babynieuws voor dít Boer Zoekt Vrouw-stel!

Het is alweer drie jaar geleden dat Yvon Jaspers op de boerderij van de goedlachse Wim kwam om hem te helpen aan een vrouw. En het is gelukt! Inmiddels is dit te leuke Boer Zoekt Vrouw-stel ook ouders!

Babynieuws!

Op de website van Boer Zoekt Vrouw laten boer Wim en zijn Marit weten niet stil te hebben gezeten de afgelopen tijd. Het stel begon hun uitbreiding met puppy Bowie, dat beviel zó goed dat de twee inmiddels trotse ouders van van een prachtige dochter!

Apetrots showt Marit haar 5 maanden oude dochtertje in de draagzak: ‘We zijn namelijk trotse ouders geworden van dochter Lot! Alles gaat heel goed met ons en we zijn super dankbaar voor alles wat het Boer zoekt Vrouw-avontuur ons heeft gebracht.’

Emigreren

Helaas voor de fans komt er dit jaar geen nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw op televisie. Helaas is het niet mogelijk om voor de programmamakers liefde te laten opbloeien op 1,5e meter. Toch zijn de deelnemers van het programma veelvuldig in het nieuws.

Zo lieten boer Jan en Rianne weten te gaan emigreren naar Denemarken! Yvonne zei hierover: ‘Nooit gedacht dat Jan en Rianne hun geliefde Texel zouden verruilen voor Denemarken! Maar ze gaan het echt doen. Ze verruilen de schapenboerderij en gaan koeien melken. Zo’n ongelofelijk grote stap. Ik reis met ze mee. Ze vertellen hun verhaal in de volgende serie van ‘Onze Boerderij’.

Beeld: ANP Foto, Bron: AD

Delen

Meer over Yvon Jaspers

Hartverwarmende actie van Yvon Jaspers zorgt voor tranendal
Hartverwarmende actie van Yvon Jaspers zorgt voor tranendal
ONTROEREND: Yvon Jaspers sluit dochter weer in de armen en deelt emotionele video
ONTROEREND: Yvon Jaspers sluit dochter weer in de armen en deelt emotionele video
Lees alle artikelen over Yvon Jaspers