100%NL Magazine Samantha Steenwijk
Zie ook:
Delen

Babynieuws voor Samantha Steenwijk?

Samantha Steenwijk en haar Daisy zijn al ruim 15 jaar samen en de aanpak voor hun kinderwens is helemaal uitgestippeld. Gaat de droom van Samantha en Daisy in binnenkort in vervulling?

Kinderwens

Dat Samantha Steenwijk en haar echtgenote Daisy al jaren een kinderwens hebben, schoven zij nooit onder stoelen of banken. Samantha liet zelfs in interviews weten hoe ze die kinderwens precies zouden willen aanpakken.

Zwangerschap

Eerder liet zij weten dat er bij Samantha een eitje weggehaald zou worden en dat Daisy het kindje vervolgens zou gaan dragen.  Een goede vriend van hen wordt de geheime donor, zijn naam houden ze voor zichzelf. Een kind van hen drieën, dat is eigenlijk allemaal al geregeld.

Klaar voor

Samantha en haar Daisy zijn onlangs verhuisd naar een eengezinswoning, waar meer dan genoeg ruimte voor kinderen is. Qua voorbereiding lijkt alles in kannen en kruiken, niets dat een eerste kindje meer in de weg staat. Wie weet is hen dus binnenkort een eerste zwangerschap gegund! Samantha, Daisy en de donor zijn er klaar voor.

Daisy

Samantha is alweer vijftien jaar samen met haar Daisy. Daisy is in hun relatie degene die altijd rustig blijft en eerst over dingen nadenkt, terwijl Samantha snel enthousiast is en impulsief kan handelen. Tegenpolen dus, maar een perfecte combinatie!

Beeld: Instagram Samantha Steenwijk

Delen

Meer over Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk straalt: 'Is het een jongen of meisje?'
Samantha Steenwijk straalt: ‘Is het een jongen of meisje?’
Samantha en Daisy diepbedroefd: 'Zo vreselijk mooi, alles klopte aan je m’n lieve jongen'
Samantha en Daisy diepbedroefd: ‘Zo vreselijk mooi, alles klopte aan je m’n lieve jongen’
Lees alle artikelen over Samantha Steenwijk