100%NL Magazine Bas en Nicolette
Zie ook:
Delen

Bas en Nicolette genieten volop van Noord-Holland; en dat kan jij ook!

Door de uitbraak van het coronavirus en de daarbij behorende maatregelen kunnen we helaas al een hele tijd niet meer naar het buitenland reizen. Hierdoor zijn we genoodzaakt om ons eigen kikkerlandje te (her)ontdekken. Bas Smit en Nicolette van Dam werden hier zó enthousiast van dat ze hebben besloten om een eigen vakantieboek uit te brengen: Nederland heeft Alles!

Nederland heeft Alles!

De afgelopen periode heeft het populaire stel verschillende provincies van Nederland ontdekt. Samen hebben Bas en Nicolette meer dan 1,8 miljoen volgers op Instagram en die nemen ze dan ook al te graag mee op hun avonturen.

Door allerlei verschillende tips van hun volgers op social media komen Bas en Nicolette op de meest bijzondere plekken van Nederland. Met deze tripjes hopen ze ook andere mensen te kunnen inspireren om op pad te gaan in Nederland. En waarom ook niet? Ons eigen land heeft zoveel moois te bieden!

Noord-Holland

Nu is de provincie Noord-Holland aan de beurt! Gisteren waren Bas en Nicolette in een sportieve bui en besloten ze om de hoogste duin van de Schoorlse Duinen te beklimmen. Het was een flinke klim, maar eenmaal boven op de duin hadden ze prachtig uitzicht! Na Schoorl vertrokken Bas en Nicolette naar Enkhuizen om daar te genieten van een welverdiend ijsje. Vervolgens stapte het duo in Den Oever op een garnalenboot. Wat een ervaring!

Na een luxe overnachting in een prachtig natuurhuisje was het weer tijd voor het volgende uitstapje: een wandeling door de Amsterdamse Waterleidingduinen. En wauw, wat is het daar toch prachtig! Net alsof je in het buitenland aan het vertoeven bent.

Winactie

Noord-Holland heeft natuurlijk nog veel meer moois te bieden! Op de website van Holland boven Amsterdam vind je ontzettend veel inspiratie voor de allerleukste uitjes, de mooiste wandelroutes en de lekkerste afhaal en bezorgrestaurants.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de kleurrijke bollenvelden? In het voorjaar vindt er een ware kleurexplosie plaats in Holland Boven Amsterdam. Met de bollenroute van Restaurant Hotel Merlet ervaar je deze prachtige bloemenzee op een unieke manier. Na afloop geniet je van een 4-gangenmenu bij het Restaurant dat bekroond is met een Michelinster. Én je kunt heerlijk ontspannen overnachten in het boetiekhotel. Wil jij kans maken op dit unieke arrangement? Doe dan snel mee met de winactie!

Bron en Beeld: Instagram Bas Smit, Instagram Nicolette van Dam

Delen

Meer over Bas Smit

Meegenieten met Bas en Nicolette's prachtige trip naar Venetië!
Meegenieten met Bas en Nicolette’s prachtige trip naar Venetië!
Intens verdriet voor Bas Smit en Nicolette van Dam: 'Nu was ze echt op…'
Intens verdriet voor Bas Smit en Nicolette van Dam: ‘Nu was ze echt op…’
Lees alle artikelen over Bas Smit

Meer over Nicolette van Dam

Meegenieten met Bas en Nicolette's prachtige trip naar Venetië!
Meegenieten met Bas en Nicolette’s prachtige trip naar Venetië!
WOW: Bas Smit zorgt voor enorme verbazing met nieuwe aankoop!
WOW: Bas Smit zorgt voor enorme verbazing met nieuwe aankoop!
Lees alle artikelen over Nicolette van Dam