100%NL Magazine Bas en Nicolette

Bas Smit verrast Nicolette van Dam op zeer romantische manier!

Nicolette van Dam en Bas Smit waren afgelopen weekend alweer 12 jaar samen. Ter ere van dit bijzondere moment heeft Bas zijn echtgenote op een hele romantische manier verrast. Tenminste....

Een gigantische bos rozen met voor elke maand dat je samen bent een roos. Welke vrouw droomt er niet van om eens op die manier te worden verrast? Nicolette van Dam hoeft hier al lang niet meer van te dromen, want haar man Bas verrast haar regelmatig op deze manier. Zo ook afgelopen weekend met 144 rozen!

Waar iedereen dit super romantisch vindt, ziet Bas er zelf juist wel een grap in. Nu Nicolette aan het bloemschikken is, kan hij lekker op de bank liggen.

Zo vieren wij de liefde! Nic hele avond in de keuken om te bloemschikken, zodat ik lekker languit op de bank kan zappen. Love you!

In onderstaande video op Instagram poseert Nicolette met de gigantische bos rozen, die ze bijna niet meer vast kan houden.

Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

 

Op haar beurt zet Nicolette haar Bas ook even flink in het zonnetje op Instagram.

12 jaar samen met mijn lieve, gekke, heerlijke schat Bas Smit. We maken er elke dag een feestje van en nemen niets voor lief… Vanaf onze eerste kus zijn we onafscheidelijk. Mijn grote liefde, de vader van onze meisjes én mijn beste vriend. Ik voel me heel gelukkig en bevoorrecht.

Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

 

Wat een prachtig stel is het toch! Op naar de volgende 12 jaar samen Nic & Bas! Van harte gefeliciteerd!

Bron: Instagram Bas Smit & Nicolette van Dam